TAPIS

HOME>> TAPIS

TRADITIONEEL TAPIS PARKET

TRADITIONEEL TAPIS PARKET


Traditioneel Tapis parket is een benaming voor de manier van leggen van deze soort vloeren. Parketbedrijf Pari is hier al sinds jaar en dag in gespecialiseerd. Het is een hoogwaardige manier van leggen die een vrijwel naadloze vloer garandeert. Losse massieve stroken van diverse afmetingen worden hierbij gelijmd en genageld op een tussenvloer van spaanplaat, mozaïek of multiplex. Vóór het afwerken van deze vloer in lak, was, olie, hardwax of skylt, worden de spijkergaatjes gestopt en vrijwel onzichtbaar gemaakt.

PRACHTIGE PATRONEN


Door de manier van leggen kunnen de meest fraaie patronen gemaakt worden en komt het ambacht van een Parketmeester Parketteur volop tot zijn recht. Het Tapis leggen vraagt veel gespecialiseerd vakmanschap en ervaring, maar de resultaten mogen er dan ook wezen!

VARIATIES


Prachtige parketvloeren, voor ieders smaak door de ontelbare legvariaties en patronen én verkrijgbaar in alle voor parket toepasbare houtsoorten.

Bent u opzoek naar een hoogwaardige, unieke parketvloer die sfeer en leven in uw huis brengt? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over!

ADRES:

Zwanensingel 97, 6601 GD Wijchen

Telefoonnummer: 024-6419435

E-mail: pari2000@zonnet.nl

KvK-nummer: 10037565

Copyright @ All Rights Reserved